Followers

menangis sebab menyesal

gambar ni aku curik dari belog tok apjal =D
17 Mac hari tu, Geng Blogger Sengal (GBS) buat gath...
Lala sebenarnya nak pergi, tapi apa yang di plan kan x menjadi.
so, Lala x jadi pergi gath dan Lala fikir xpe la kot Lala x pergi...

pastu si Dila & Zafira sibuk dok ajak Lala...
kitorang dok sembang kat twitter je...
Lala memang nak pergi, tapi disebabkan dah balik kelantan, agak susah nak pergi KL balik...

Lala tunggu je entry pasal gath GBS tu...
nak tengok meriah ke tak je sebenarnya...
nak taw apa jadi kat Lala?

almost cry, hahahaha (padahal dah lap air mato)
tengok blog Tok Afzal  Korn Dila Cik Kartun Zafira
sume cite pasal gath :(
sumpah Lala sangat jeles...

tok, nanti buat lagi taw.
make sure mariah cenggitu jugak...
k la, nak sambung nangis malam ni.
esok pergi kelas dengan mata bengkak, memang terbaik la kan...


11 comments:

zafira othman. said...

nanti kita pegi BBQ ye syang :))

♪ cik katak ♪ said...

huhuhuhu sabor ye dik..
takde rezki...
lain kali kita jumpa eh :)

Cik tikah said...

cik tikah pun sedih :(

cIk JanNah said...

ololooo
len kali boleh join lagi lala

Liza Razak said...

bestnye kalau boleh join gathering mcm ni :)

Aien Not Alien said...

ada gath seterusnya cuba usaha untuk pergi..heheee


*samalah tak pergi :(

Miss Purple Ungu said...

jgn sedih2 ye...nti lala gi next gath ok :)

CekbOlat-bOlat said...

bolat kene fitnah smua org unfriend.. lgi skit,nesb boleh bernafas.. ini psal gath je pon -___-

Azhafizah[フィザ] said...

Fiza pun xdapat join gath GBS tu lala..Fiza balik kampung time tu..takpe..pasni kita jumpe ye.

sharul izam said...

wah blog ade hello kitty..=)

Mohd Norafzal said...

ye la nnti aku buat majlis cukur jambul si zafira hahaha