Followers

cirit birit

Assalamualaikum dan selamat pagi
Lala tak berapa nak sihat, dari semalam lagi...
Lala cirit birit...

terpaksa ulang alik dari tandas, dah la tandas jauh dari bilik...
boleh tercirit tengah jalan taw tak, heeeee
semalam Lala beli nasi kerabu kat cafe, pastu Lala rasa nak muntah...
takde pulak bau yang pelik kat nasi tu...

petang tu ada lagi tenaga nak pergi pasar malam...
kawan ajak teman, pergi je la...
sampai je kat pasar malam, rasa pening pening...
takut weh pengsan kat sana, malu wa nanti :P

kitorang pergi dalam 15 minit je...
yang paling seksa tak boleh nak cakap bila kena jalan beribu batu pastu kena panjat tangga nak masuk bilik...
dalam hati berdoa jangan bagi collapse tetengah jalan ni, sape nak angkat anak gajah ni...

semalam hujan lebat disertakan ribut petir kilat semua ada...
pilih je nak yang mana...
seram sejuk nak pergi tandas sorang2...

langsir pulak tak boleh nak tarik sebab rosak, boleh tengok kilat sabung menyabung free la...
tapi memang tak la nak tengok, ngeri....

oh awak awak sekalian, malam ni Earth Hour taw...
jangan lupa pulak...



p/s : dah jemu tandas tu tengok muka Lala

5 comments:

shark said...

isk isk isk
cmner nk wat earth hour kalu x sehat ni
hehe
kul 8 jgn buka lampu yer walaupn tandas:p

Rokiah Wandah said...

pergila klinikkkkkk

O CIKTEDDY said...

seksa lorh crit brit..huhu

e-lyana said...

siannya :(
makan ubat yer dear :) semoga cepat sembuh :)

Cik Puan Muda Umi said...

keracunan makanan kot..semoga cepat sembuh..:)