Followers

MegaGiveAway by Penmerah.com


jom join MegaGiveAway dari Penmerah.com
dari hari tu Lala nak join, tapi takde masa nak buat entry...
nasib baik lambat lagi tarikh tutup :D

banyak kot hadiah yang boleh korang dapat...
rugi tak join, heeee
lau korang nak tgk hadiahm tekan SINI...

kat bawah ni senarai sponsor2 untuk MGA ni :D


korang da tengok hadiah?
mesti nak join kan, korang klik je banner kat atas tu...
tarikh tutup dah ada kat banner tu :D

korang jangan lupa pulak like Fanpage  Penmerah dan follow Twitter Penmerah taw :D

Lala nak tag kat 



selamat menjoinkan diri ye...
Lala harap dapat la salah satu hadiah tu :D

8 comments:

CekbOlat-bOlat said...

gudluck !

Makwe Kintan said...

gudluck jgk ^__^

AMNA said...

Good luck Lala~! :)

Hanif said...

Good luck dan pasti menang Lala!!!

hamzah ian said...

gud luck! pen merah tu kawan aku! nnt aku suh die bg ko menang.. hahaha

sabry oppa said...

good luck dri sabry oppa

-tikah- said...

thanks tag sy.. :))))

Aida Omar said...

erkk.. terlambat tengok, thankz atas tagnya.. wawa.. tak pasti la dapat join ke idak.. bz sikit sekarang. tapi its ok..good luck tau :)