Followers

Finally, dapat jumpa Yana Samsudin :D

Assalamualaikum & selamat pukul 12 a.m :D
seperti biasa, Lala akan update berkenaan dengan tajuk je, hahaha

jom tengok perjalanan kitorang sebelum berjumpa dengan Yana yang awesome tu :D
ye, Lala memg peminat Yana Samsudin, YanaSuperFriends :D

Lala dapat jumpa dia time jelajah ABPBH kat MegaMall Kuantan...

melantak KFC di East Coast Mall Kuantan


kat PC fair ada penyu, sangat comel lah :D
then kitorang gerak ke Berjaya MegaMall...
ingat nak singgah jap je, nak tengok sape datang...
Lala taw Yana datang, tapi x sangka dapat jumpa dia.
super excited :D


baru sampai MegaMall sebelum serbu artis :P

awie rafael, x tahu sape sebelah dia =.=

Black Mentor
 kawan Lala sempat peluk dia sebab nak terjatuh...
terpeluk taw, bukan sengaja, hahaha
tp gambar kurang jelas sebab camera x setting betul2...

Yana Samsudin
 sumpah cakap dia sangat sporting...
Lala pegang tangan dia xnak lepas taw, dia x tarik pun tangan dia...
comel kan dia, sangat x sangka dapat jumpa dia :D


Bujang lapok
 lepas penat ambik gambar dengan artis, kitorang gerak ke Teluk Cempedak...
tenang sikit tengok laut :D

serabainya =='

bergambar la puas2

aten, Shiha, Lala

banyak batu

we're 5 :D
yang paling depan tu la driver kitorang...
dia je pandai drive, hehehe
thanx Shiha bawak Lala kuar dari penjara tu, hahahha

nanti kitorang nak jalan lagi, tunggu next entry eh...
time to sleep, esok kelas kul 8 :D

salam, lebiu korang <3

p/s: nak jumpa Yana Samsudin lagi :(

27 comments:

cIk JanNah said...

wah untungnya dapat jumpa yana. she's my peberet artis jugak!! yana comelll

jahajahatable said...

kelass kau lala dapan pegang tangan retis siap bergambar lagik ha...

cIk JanNah said...

wah untungnya dapat jumpa yana. she's my peberet artis jugak!! yana comelll

Ungu Violet said...

suka tengok yana ni...comey je..

leh wat gossip gambar trpeluk retis tu...heheee

Phat said...

balik kampung so x leh g mega huhu

CekbOlat-bOlat said...

peluk black ? erkk @@

comelnye yana !! untonglahhhhhhh *merana*

Mohd Norafzal said...

amboi seronok dia berjmba hahaha :D

amy syahiera said...

wahh ! untunglarr :D

sharul izam said...

wah bergambar ngan retis..=)..

Hanif Idrus said...

bestnya dapat jumpa artis kesayangan..
Hoooo..amik kesempatan ke atas Black yekkkk..hehehehe

aRa ❤ aFiq™ said...

best la dapat jumpa artis pujaan :)

xila riston said...

wow jmpe retrisssssss comel kan dia

diANa hARiS said...

comel nyer yana! nak tiru gaya rambut dia jgk lah.. heheee..

Cik Sweet Pea said...

wow...bestnyer....:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

sonok ea jumpa artis..hiih..comel yana!

kim heeruul said...

gua pon gak pgg tangan dia.. keh keh keh..

Mishter Izwän said...

untung la dpat berjumpa dengan yana samsudin .

Lea Isnawi said...

untungla dpt jumpa artis

Azhafizah[フィザ] said...

yana memang cute..suke tengok lakonan die..^^

Popkorn said...

untung laaa bergambar dgn retisssss.
hehehe

khairul said...

seronok nya depa

Aida Omar said...

bestnye dapat jumpa yana..aida minat gak dengan dia.. jeles :P

syahirooAhmad said...

waa untung la dapat begambar dengan kak long .. :D

Cik Nurul said...

bestnyeeeee.. nak jumpa yana shamsudin jugak!! uwaaaaa~ *jeles* :P

miss bulan said...

hi.. sudi2x lh dtg jenguk
http://missmoonblogshop.blogspot.com/

gelang kristal dan mutiara sabah

e-lyana said...

Thanx beri support kat lyana sis :')
eee,jelesnya dapat jumpa yana!!!

nur anis said...

yana shamsudin dengan black..wahh..jeles ni..:)