Followers

GIVEAWAY 2012 BLOG LISA AFHA


Lala join GA lagi, kali ni dari Lisa Afha....
kalau korang nak join just click the cute banner oke =D

kat bawah ni senarai sponsor2 GA ni, sila like or follow ye...


Lala da follow and like sume link2 kat atas tu...
ada yang dah lama Lala follow and like...

tarikh tutup GA ni 1 April 2012...
ada berapa hari je lagi, cepat join taw =D


4 comments:

Cik Adieb said...

good luck Lala :D
Anda ditag :D

http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Pen MErah said...

gudluck dik. :P

h A n Y s said...

Gudluck~ jemput join GA saya juga jom..;)
@
http://trio-fabulous.blogspot.com/2012/03/tri-fa-wardrobe-1st-anniversary.html

Lissa said...

salam. hai. thanks join. gud luck dear:)