Followers

Contest Aku Suka Makan Coklat !!


Assalamualaikum :D
Lala nak ajak korang join contest ni...
disebabkan xde idea nak buat entry, Lala join contest je la, heee

contest ni sempena ulang tahun admin yang ke 22, x tua lagi la :D
Lala pun da nak masuk 21 taw 6 April ni...
admin tua setahun je dari Lala...

kepada sesapa yang suka coklat, boleh la join contest ni :D
korang boleh klik banner kat atas tu..

Syarat untuk join contest ni :

· Follow Blog INI
· Copy and paste gambar di atas beserta link blog ini
· Buat satu entry mengenai Contest Aku Suka Makan Coklat !!
· Berikan sebab kenapa anda suka makan coklat
· Tag 3 blogger lain
· Tinggalkan link entry anda di Comment Box

Lala sangat suka coklat sebab coklat tu sangat sedap :D
yang paling Lala suka dark coklat, pergggh memang x ingat pape lau dapatmakan coklat tu...
coklat pun ada kebaikan taw, x caya google la sendiri :P

see, imma chocoholic :D

so, i wanna tag to other chocoholic

tarikh tutup contest ni 28 Mac 2012

4 comments:

Cik Nurul said...

thanks tag nurul.. InsyaAllah ade mood t join.. hihihi ;)

CekbOlat-bOlat said...

waaa.. like3 !

nak join XD

zareliqa afiqa said...

Coklat!!!! hewhew :D Suka3x~

Hanif said...

Aku tengah diet ..tak makan coklat..hahahaha