Followers

MAGNOLIA PERT GIVEAWAY 2012

Lala join GA lagi...
takde idea nak menaip, so Lala join la apa yang patut.

tekan banner untuk join...
GA ni anjuran cik Magnolia Pert yang comel...
GA ni ada dua banner taw...
satu yang kat atas ni, satu lagi banner yang ada jam perempuan...

Lala pilih banner ni sebab Lala nak jam ni even jam ni untuk laki...
Lala suka tengok dia punya design =D
korang boleh pilih nak jam mana ..

kalau korang nak, jom la join...
tarikh tutup GA ni pada pertengahan bulan April, InsyaAllah :)


p/s : April ni befday Lala, hope ada luck untuk menang ;D

6 comments:

yad'z said...

wah, gud luck yea.. =)

Azhafizah[フィザ] said...

Good Luck Lala.hadiah superb la

Hanif said...

Nak join ..gak..
lama tak join giveaway untuk lelaki..hehehhe

KorN said...

gudlak lala

zareliqa afiqa said...

Wow! best lar..gud luck ya :)

Contest/Giveaway/Freebies said...

lebih banyak giveaway di sini