Followers

Dugaan semua ini

pagi-pagi buta dok menaip dalam bilik yang gelap.
hanya diterangi cahaya dari screen laptop.
sambil memakai spec pink aku yang comel lagi awesome ni

Sem ni aku rasa paling banyak dugaan yang aku perlu lalui sepanjang dok kolej ni.
awal sem ni xde sangat dugaan dia, masuk je tengah sem banyak la dugaan.

assignment berbukit bukit tu dah jadi kebiasaan untuk student macam aku ni.
malas dengan rajin je nak buat.
tapi aku selalu buat last minute, yeah that's me =D

dugaan yang paling berat aku rasa, bila elaun aku kena sekat sebab ada borang yang aku x isi.
memang gila la wa cakap sama lu.
dengan elaun tu je la aku nak hidup kat kolej ni, kalau kena sekat memang mati la aku.
aku malas nak mintak dengan parents aku.

tapi nak xnak kena jugak sebab sem ni assignment banyak gunakan duit.
lepas tu aku kena jumpa pensyarah penasihat aku, kitorang panggil dia mentor.
kadang-kadang aku rasa annoying gila, tapi aku rasa dia baik sangat.

lagi satu sem depan aku and the gang kena dok luar sebab intake ramai sangat.
we are suppose stay at hostel.
it seems like unfair to us.
nak mogok kang kena tendang dari kolej lak.
nak mogok ni :P
kadang aku malas nak pikir semua ni.
makin sakit kepala aku.

semua gambar ihsan google

3 comments:

Areliff said...

belajar mana ea? hu3

jom lawat entri terkini Areliff : http://www.areliff.com/2012/04/pertolongan-30-saat-dari-rakan2-blogger.html

AdilaAzmir™ said...

biasa lah tuh student. i pun sama jugak, selalu busy. bnyak sgt bende nak fikir kan? hee:)

ikaa sharin said...

be tough okay kak :)

#hai tuan tanah , jemput singgah blog saya . ada makan makan sikit :D