Followers

Tak Ingin Bercinta

Assalamualaikum & salam sejahtera semua =D
sepatutnya entry ni ditaip semalam, tapi line internet slow sangat.

semalam Lala tengok kat wall GBS tu dah macam tempat luah perasaan cinta, hehehe
semua dok post lagu cintan cintun, tetiba jeles...
mesti dorang dah ada pasangan masing2 kan.
Lala memang pernah ada pakwe dulu, tapi sekadar nama je...
kitorang couple, tapi Lala x sayang dia...
Lala just anggap dia sebagai seorang abang.

Lala memang x pernah bercinta sebelum ni...
takde rasa keinginan bercinta...
kalau boleh Lala nak terus kahwin kalau Lala betul2 dah jumpa jodoh...
bercinta selepas kahwin =D
teringin nak berkahwin, tapi takut untuk memikul tanggungjawab seorang isteri...
sebab tu Lala inginkan seorang kaum Adam yang boleh pimpin Lala.
beri tunjuk ajar, menegur saat Lala salah.

Lala bukan cari jodoh yang terlalu sempurna.
cukup lah dia boleh memahami Lala, sayang dan cinta Lala.
hormat Lala dan family Lala
Lala x cari yang hensem di mata semua orang, cukup lah hensem di mata Lala je.
Lala pun x cukup sempurna dan cantik di mata orang :)


p/s : taip entry sambil dengan lagu 'Istikharah Cinta' :')

9 comments:

Farina Hunny said...

InsyaAllah nnt Lala jmp lelaki sebagai jodoh . kte kn perempuan . kte tjadi rusuk kiri seorang lelaki .

cik najiha said...

cik lala sya suka entry nie ! thumbs up ;) saya penah brcinta tapi dlu je. skrg nie taknak dah. klau bole biarlah brcinta slps kawin kan :)

#kalau boleh# hee ;)

Mishter Izwän said...

bercinta lepas kawin lagi elok .

xila riston said...

cuba dgr lagu ku pinang kau dgn bismillah...terbuaibuai je rase...ekekeke

amy syahiera said...

brcnte pas kahwin ?
amai yg nak cm tu ,
tp agak susah nk dpat .
insyaALLAH sys jumpe lelaki sprti tu :D
wish u luck !

Cik Puan Muda Umi said...

insyaAllah,satu hari Lala akan jumpa jugak lelaki yg boleh bimbing Lala..ehem,bercinta lepas kawen ni org cakap lagi manis..hehe..:)

Sherwieyna Muzzawer said...

salam kenal.hai si comel.i dah follow blog ni.follow i balik ye..tq..;D

PotiaCasaDelarossa said...

ololo...kat GBS tu semua kepala giler... bkn cintan cintun sgt pon... takpe nnt klu ada kesempatan online sama2 kita cinta cintun kat situ ok....sedih tau baca entry mcmni...

Cik Cura said...

insyaallah dik, kalau dah jodoh tu tak kemane:-)