Followers

Aku Ada Kau Ada

korang dah tengok belum cite ni?
aku x tengok lagi tapi teringin sangat nak tengok.
al maklumlah kat kelantan mana ada cinema (¬_¬)

jom baca sinopsis kalau korang x tengok lagi =D


Nordin Ahmad (Shaheizy Sam) adalah pelajar tahun kedua yang teringin dipandang “cool”.Masalahnya, setiap kali Nordin menjadi tumpuan oleh pelajar-pelajar perempuan dia akan panic dan terbatuk-batuk. Aziz (Kamal Adli) pula, seorang pelajar yang poyo dan perasan popular, selalu menyakat Nordin. Aziz sakit hati bila Nordin mendapat perhatian lebih daripada pelajar perempuan. 

Tina(Yana Samsudin) adalah pelajar yang baru bertukar ke kolej Nordin utuk “99 Hari Senyum”, sebuah program khas untuk mengatasi sikap panas barannya. Wanna (Wanna Ali) pula pelajar perempuan yang begitu tergila-gilakan Aziz sehingga sanggup mengekori Aziz ke mana sahaja tetapi langsung tidak di layan oleh Aziz.
comelnya yana samsudin ni (◕‿◕✿)

Tina bertemu semula dengan Nordin setelah 15 tahun berpisah, darah gemuruh Nordin makin teruk dan sikap pemarah Tina semakin menjadi.Masalah menjadi lebih besar apabila mereka disatukan dalam persembahan berkumpulan untuk kelas teater. Aziz mula sukakan Tina disebabkan perasaan benci Tina kepada Nordin.

sebab aku nak tengok ni, sebab ada Yana Samsudin, lepastu dorang buat penggambaran kat KOREA.
lepas tu aku suka lagu yang dorang nyanyi, vidoe klip dia comel je.
jom tengok, nyanyi sekali eh.



 
 

21 comments:

Boni JLL3 said...

macam da komen le entri ni..atau belum ye??hehehe

Boni JLL3 said...

ok.. ternyata belum..hahaha.. sebab ramai sangat tyang preview pasal citer ni..hahaha.. mencik2.. ramai cakap best.. tak ada peluang lagi nak tgk..

Cik Mimey (owner fida's story) said...

mesti best cerita ni..
tadi baru je tngok di sebalik takbir,extitd nak tngokk.. jum-2 tgk sesame,hee

Ardini Izzati said...

Nampak best tapi takde kesempatan lagi nak tengok..

ascil.punye.lah said...

ntah bila lah nak pi tengok.

Akue Achik said...

sy rsa mreka sgt serasi.. :)))

waniey syazwani said...

macam best ja cita nie...tp nak kena fokus kat final exam dulu.. :)

sis92 said...

sangat suka lagu tu >.<

Cik Penguin_Solehah said...

lagu tu best.. Nak tengok tapi malas lah,haha.. Lagi2 ibu tak ksk sebab nak exam ni=.='

tirahzairi said...

mereka amatlah seswai

amranaiman said...

best ke ni? haha

Hanif Idrus said...

best lagu dia..aku rasa meletup filem ini...

Myra Jay said...

Suka giler lagu ni :)

Sesuai suara mereka berdua..

Selendang Merah said...

wah cte nie kawan sm kata best..teringin nk tengok..jom teman sm mau? kih2

Teenager Housemaid said...

erkk...asal saya tatau pun pasal cerita ni..erkk..ignorance nya saya ni.. -_-

Liza Razak said...

x sabar nak tgk movie ni nanti sbb ade shaheizy sam :)

hyz said...

baca dr ulasan wartawan sume, citer ni hampeh!!!!

Bluewendy said...

wauuu..best2..lom tgk agi

nia marlissa said...

ada kat kelntan ke skg nih ?

LaLa mhdnor said...

@nia marlissa ye nia, ada kat kelantan :)

Rann said...

huwaaaaa nak jugak nengokk nanti. hewhew.

btw, singgah sini jugak lalinkk .. ^_^