Followers

Vote For Him :)

vote untuk sape?
vote untuk ------------> HAFIZ ZAINAL

Hafiz perlukan undian untuk masuk top 10 sebab dia ada masuk contest 
Go from youtube to 
live sing sing-off

best sangat ke suara dia?
bagi aku suara dia best dan sedap di dengar.
kalau x percaya, sila lah tengok video kat bawah ni.


cara untuk vote :

1st step, klik link kat bawah ni

2nd step, tekan vote


3rd step, cari nama Hafiz Zainal, dia cover lagu sedetik lebih. best kot :)

#semua gambar di cilok dari blog Hafiz, sekian

dah siap kan.
tarikh tutup untuk vote hari ni, hahaha
at least ada lagi masa nak vote.

kalau Hafiz dapat top 10, hafiz akan perform kat The Curve.
korang pi la serbu Hafiz suruh dia belanja sebab korang da vote.

11 comments:

*zafirah elfishy* said...

wah,nak dengar jugak lah.hehe.the curve kat mane kak?maaf fira tak tahu.huhu

MAY said...

hi..tq follow me..i follow u back.. ;) 1093

Myra Jay said...

Balik rumah karang baru dapat dengar :)

Dan insyaAllah akan vote jugak ;)

sis92 said...

tak dpt nk dgr..line dh tenat..

KorN said...

notbad lah suare die

Akue Achik said...

pnh bka ytube tgok dia nynyi..tp skg tkleh bka..kna block..huhu

Selendang Merah said...

bileh tahan jugak suara dia

.: iEyLa :. said...

sedapnye sore die...bestt!!!

Fakhrul Haiyin said...

perghh. gila sedap suara dy. lg sdap dr sora aku. cisss! haha. gurau.

singgah sini XD

Hanim Irsyad said...

line tenet!! arrrggghhh.. nak dgr! :(

~kiinaa~ said...

hai hai, jemput datang belog, ada sale handbags FREE POSTAGE:)