Followers

Karaoke, Sushi King, Teluk Cempedak

ada beberapa hari je lagi aku kat Kuantan ni.
tinggal lagi 1 paper, then boleh chow dari sini.
aku nak balik Kelantan, tapi dipaksa oleh kakakku untuk balik ke Johor =.=

bila dah nak cuti sem, aku n the geng akan buat satu kenangan.
hehehe, kenangan lah sangat kan.

hari Rabu, 9/5 lepas je paper abis kul 3.30 kitorang siap2 then terus kuar.
our first destination is karaoke kat Terminal Kuantan.
semua kaki karaoke, memang wajib la karok dulu =D

bilik yang amat selesa dan luas

they made my day, thanx korang. mmmuah =D

the owner of this blog =D

so, dua jam dok karok, kitorang gerak ke ECM.
makan la, apa lagi kan.
kitorang makan kat sushi king, tapi x makan sushi pun.

before makan, kena lah bergambar dulu

waiting~~

jom makan, set Piri-piri. sangat sedap :)

semua licin, muka kekenyangan

taw x, orang dok buat sushi tu asyik gelak kat kitorang sebab kitorang dok main suap2.
jeles le tu sebab xde orang suap dia :P

lepas makan ingat nak tgk movie, tp x jadi.
pastu kitorang gerak pi funfair.

siyes cakap aku dah berapa tahun x pegi funfair

here we are ~ Lala, Shiha, Yana, Mira~

orbiter yang buat aku rasa macam dalam final destination, time benda ni pusing laju gila aku redha je kalau mati

dorang yang x pernah pening, sambung naik buai. aku dah mabuk

lepas hilang semua pening muntah semua bagai, kitorang gerak pi Teluk Cempedak pulak.
one of my feveret place at Kuantan.
sebab aku suka pantai, even kawan2 aku cakap TC ni boring tapi x pernah rasa boring.
tapi malam tu x sempat makan ikan bakar sebab kitorang sampai sana dalam pukul 12 camtu.

cantikkan bulan tu
hasil dari camera digital Olympus Yana, saja main2 then jadi bentuk macam jari telunjukkan.
cahaya tu dari bulan, kitorang gerakkan kamera time snap, tu yang jadi bentuk macam2 tu.

setelah beberapa kali try nak buat love shape, finally we make it =D
even x cantik, tp not bad la.

nasib baik ada bulan, boleh la buat art sikit, hahaha
banyak lagi corak yang kitorang buat, tapi aku malas upload :)

lepas penat buat art, kitorang pi makan kat Benteng.
tempat tu dekat dengan HTAA.

pergi TC balik, lepak2 sambil makan McFlurry Horlick :)
pastu kitorang tido atas pasir disaksikan bulan yang indah itu.
pukul 7 pagi baru bertolak balik hostel.

p/s : it was an awesome moment ever =D

8 comments:

kura said...

seronok berjimba!

Boni JLL3 said...

wah..bestnya!!!!!!! siap baring2 sambil tangkap gambar tu.hahah

sis92 said...

uwaah seronoknya g funfair

errkk plg lemah nak menyanyi dpn org -,-

Cik Nurul said...

nak karok gak ! :P

Selendang Merah said...

wah bestnya....karaoke..lama x karaoke..hehe

syafiqakarim said...

da lama x karokk

potia casadelarossa said...

bestnyer dpt suasana mcmtu... tp ada entry dan komen blog lala di main page blog saya... cptlah tgk..

hazanis said...

bestnya..hehe

kita tag awak..:P

http://hazanis.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html