Followers

Masalah Betul !

selalunya masalah yang aku alami sekarang adalah masalah yang selalu di alami wanita, perempuan, gadis sunti, anak dara atau yang x dara, hahaha

oke oke, ini adalah serius.
kalau korang boleh tolong aku, aku memang tabik spring, x spring pon tabik rolling.
memang aku sayang korang lebih la, mmmuahhh.

MACAM MANA NAK HILANGKAN JERAWAT KAT DAHI ?

macam besau je masalah aku ni.
tapi memang besau pun, jerawat kat dagu or hidung senang je nak settle, tapi kat dahi ni degil betul !

kot kot la korang ada petua kan.
korang jangan bagi idea mengarut sudah, aku sula mulut korang kang.



14 comments:

CIK MAY said...

CM pki mask...charcoal mask.nak?CM ade jual//die blh kecutkan terus jerawat

fizafantagirO said...

letak ubat gigi . nanti kecut la jerawat tu . dulu masa sekolah , muka byk jerawat & parut . sy letak ubat gigi je . lama dia akan jadi kecut . kalau parut , lama2 dia jd hitam skit parut tu pastu dia berkuping then hilang :)

Myra Jay said...

Selalunya perubahan hormon, nak kata petua tu takdak la sebab MJ selalu tumbuh jerawat bila lampu merah :)

KorN said...

senang je masalah lala ni.. cara nta tampalkan plaster pada jerawat tersebut...
see..!! so easy...

iEdA said...

sllunya jerawat naik sbb mnyak tkumpul kt bwk kulit...kna kurang/hlgkan mnyk kt muka br dpt krg/hilangkan jerawat...dulu ida pon cm 2 tp skrg dh xda sgt kecuali lmpu merah ^_^

ascil.punye.lah said...

tonyoh dengan ais!

Afasz said...

jgn picit jerawat ngb tgn.....letak ubat jerawat tu. kasi bakteria ilang.

Chuu Muqhlis said...

salu biakan je., nti baik sendrik., klu picit tkot berparut lak

sis92 said...

plg senang jangan sesekali sentuh jerawat guna tangan ..klu time cuci muka tu tkpelah..sapu oxy
ingat jgn gatal tangan nk pgg tu yg dia lagi naik miang

Selendang Merah said...

letak air peluh tudung periuk..elok tuk jerawat dekat dahi..hehe.mak yg kata :)

Sally Yatiey said...

Jangan picit jerawatttttt :D hehe

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

kita pun ada jerawat kt dahi...menci..huhu

LiNda said...

try pakai mask ...linda selalu pakai mask garnier, berkesan gak..:)

Liza Razak said...

nak cara tradisional..pakai bedak sejuk.dulu saya pakai memang mujarab