Followers

bercuti lah !

weee, I'm back dear :)
Lala pegi mana?
x pegi mana pon, bercuti dalam rumah...
hehehe

sebenarnya tenet xde, tu yg x online...
skrg da dapat tenet, apa lagi, online la...
penat bw tadi, balas kunjungan bloggers yg sudi singgah, follow and komen blog Lala ni...
thanx jugak yg x lupa klik nuff ngan churp2 Lala :)

klik lagi taw...
Lala da nak out ni, nanti nak join GA yg di tag oleh adik Pelangi yg comel tuh :)
 korang dapat cium something x?
hehehehe
Lala nak pegi mandi la, tp Lala still wangi...
yg korang cium bau tu, bau korang la.
hahaha

mandi dulu, nak mandi sesam pon boleh :P
bye :D

best dapat berendam dalam kolam air panas sejuk2 ni, grrrr~~

7 comments:

Nur Ezzati said...

suke entri nyh :)
klau sudi singgah sini ye :)
http://sayatakcute.blogspot.com/

mikeyvio said...

waaahh,...best x t'kta kalu dpt mndi air pnas 2 sjuk2 n ujan2 cmni...fuuuhh..:) btw, done following here.

belogkami said...

lawatlawat la belog kiter...^_*

http://potpetkamiberdua.blogspot.com/

belogkami said...

singgahsinggah cini..^_*

http://potpetkamiberdua.blogspot.com/

LaLa said...

@Nur Ezzati suke? maceh la ye... hehe

LaLa said...

@mikeyvio tu la, akan follow anda juga sebentar lagi :)

LaLa said...

@belogkami nak melawat la ni :)