Followers

Last Entry :)

Assalamualaikum n petang sume...
hope all of u in a good condition n fine...

this is my last entry !
ehehh, Lala xnak blogging dah ke?
hooroaayyyy!!!! *lompat2 sambil sengih

this is my last entry for 2011 !
eerrrrr, nak blogging lagi eh~~
huarggghhh!!!! * hentak2 kaki sambil muncong pat puloh meter :P

weeee, Lala pon nak wat last entry gak utk 2011 ni...
tahun ni jugak la Lala start blogging betul2 even da lama ada blog...
Lala da kenal agak ramai la blogger even x penah face to face an...

indeed, i'm happy be blogger bebeh :P
sat sat, nak nangis ni...
hukhukhuk :'(
eh, tetiba nangis ni pehal?

Lala tgh tgk cite hindustan, Kal Ho Na Ho...
sedey ohh cite ni, x pasal2 air mata kuar secara rela paksa :P
bleh plak tgh online sambil nonton...
baru jimat an...
jimat apa????

apa yg da korang buat sepanjang 2011 ni?
esok no 2011 da bertukar jadi 2012 da...

dulu time masuk tahun 2000, Lala slalu silap tulis tahun 1999...
heheheh

k la, nak sambung nangis ni...
uwaaaaa, sedey sedey sedey :((

selamat tahun baru 2012 :))
selamat tinggal 2011, i got my precious memory with u <3



2 comments:

Gen2Merah said...

ya, kita akan melangkah ke tahun hadapan dengan entri2 yang lebih baru... salam 2012 ya

Faridz Fadzlee said...

wah! hepi new year ! (hope tak terlambat) sebenarnye dari tadi cari2 butang follow..tak jumpe2. haha!