Followers

dia da pandai marah !

Assalamualaikum dan salam sejahtera...
ayat cam nak bagi speech bagai je...

ok, ni first entry untk hari ni...
sape da pandai marah? Lala ke kamu?
ke korang yg da pandai marah?

dia yg da pandai marah ni still budak kecik, tapi lau dia marah sampai muncung2 mulut marah kat org tu...
lau tgk muka dia mesti gelak even dia marah...
sgt la comel, tp kdg2 geram gak taw tgk dia tu...

dia adalah anak buah Lala yg sgt Lala syg...
Lala syg cam ank Lala, hehehe
sebab enam bulan Lala jaga dia, dia pon rapat giler ngan Lala x macam ank buah yg lain...

 x nampak sgt muka dia, tp dia comel taw...
dia sgt susah nak ambik gambar, tp lau dia memg nak ambik gambar org len da xleh nak ambik gambar...
lau Lala balik kolej, mesti teringat dia sampai nangis2...

Lala sayang Nur Aina Syaqina <3

2 comments:

Pesona Algebra said...

haha , saspen jer, ingatkan boyfren Lala da pandai marah ,,,,

LaLa said...

@Pesona Algebra Lala single lagi la :P