Followers

Lala ada 12 org adik badik :)

Assalamualaikum :)
ari ni Lala nak cite tentang adik badik Lala...
lau korang xnak baca pon xpe, ta kesah...
saje je Lala nak cite...

Lala ada 12 org adik badik, ramai an...
korang ada bape org?

Lala ada 3 abang, 7 kakak n 2 adik laki...
Lala yg last pompuan...

kakak Lala yg first da meninggal, Lala x pernah tgk pon arwah.....
nama arwah nor Azlina, mak ckp dia meninggal sebab demam panas...
time tu arwah baru umur beberapa bulan...

kakak Lala yg second nama Nor Hayati...
dia adalah seorang yg istimewa @ OKU...
dia memg dilahirkan menjadi cacat, tapi dia pandai buat kerja...
dia pandai menjahit, mengait dan melukis...
sume baju2 kurung Lala dia yg jahit...

third, still kakak, nama dia Noriza...
dia da kawen ngan Tuan Aslam Azhab n mempunyai kembar pompuan, dan 2 lagi pompuan dan sorang laki2 yg sgt kuat makan :)
skrg dia tggal kat Johor...

fourth, still lagi kakak, nama dia Nor Hashimah...
dia pon da kawin  ngan Noorman dan mempunyai sepasang anak 
dia tggal ngan suami dia, tp dekat je ngan umah...

fifth, baru abg, nama mohd Hisyam...
dia x kawen lagi, skrg jadi cikgu Geografi kat sarawak...
dia la paling bertanggungjawab sekali dalam family, hehehe

sixth, abg jugak, nama dia mohd Nazri...
da kawen ngan Rohairan Akma dan mempunyai 2 org puteri n sorang lagi akan dtg end of this year, yeaaaa dpat baby lagi :P

seventh, abg lagi tp da meninggal...
mak ckp arwah meninggal ketika baru dilahirkan...
mesti mak sedih time tu, tp Lala x pernah tnya takut mak sedih...

eighth, kakak pulak, nama dia Nor Suhana...
baru kawen tahun lepas ngan mohd Zuber n baru je dapat sorang putera nama Al-Fateh :)

ninth, kakak lagi, nama dia Nor Rosma...
dia seorg nurse, lum kawen lagi...
skrg kat terengganu...

tenth, Lala la, hehehe

eleventh, adik lelaki Lala nama dia Ahmad Faez Fazwan...
skrg dia study kat Seremban..
baru umo 18 :)

yg last, adik bongsu, laki jugak...
nama dia Aidid Asraf, SPM candidate next year...
sgt manja taw :P

tu la serba sedikit pasal adik badik Lala :)

tgk la gambar kat sidebar tu, "A Big Family"


4 comments:

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

wah mmg ramai ye . alhamdulillah :)

MiRa said...

Ramai yer siblings lala,,huhu
Best law ramai2 nie kecOh uma nak3 time rayer..

fiQ'Ra said...

Salam geng fiQ’Ra yang mas kasihi ◕‿◕
Kad blogger yang baru sudah siap..
Boleh ambil dekat sini eh ◕‿◕

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.296487870392221.70235.257419187632423&type=1

Fendy said...

sama dgn fendy...12org adik beradik gak...6lelaki,6perempuan...fendy yg ke 11