Followers

da lama x tgk dia :)

malam ni entry sal KPOP sikit...
da lama x buat entry sal KPOP...
maaf la lau korang x suke...

Lala memg peminat KPOP, mungkin da ada yg taw n mungkin ada yg xtaw...
dulu blog Lala penuh ngan gambar artis KPOP...
tp skrg x lagi sebab Lala taw ramai x suke KPOP...

sebenarnya Lala tgk gambar artis KPOP yg Lala minat tadi...
tetiba teringat kat dia...

Lala nak layan gambo dia jap :)





comel kan, hahhaha
mesti Lala kena maki kan skrg ni, hehehe
x kisah pon, sape yg maki dia yg tambah dosa, kekeke

heeee, xmo marah2 ok...
dulu Lala lagi giler KPOP taw, nasib baik skrg da kurang ckit...
lau x hari2 la Lala post sal KPOP, x pasal2 ada je yg tambah dosa maki blog Lala ni...

k lah, jgn tenung lama2 muka dia taw...
kang jatuh hati lak :P


9 comments:

hyz said...

sekali imbas mcm saya lah. hahahah

Mr.Kecik said...

wala wala wala .
It's donghae oppa :) like like like it <3 takpe lantak je siapa yang tak suka KPOP tu . ada kitorang kesah ? haha :D

LaLa said...

@hyz oh Hyz, tolong lah jangan...
he is my Hae :)

LaLa said...

@Mr.Kecik hehe, kan kan...syg kamu lah :) tp ni mr fishy Lala taw :)

Gen2Merah said...

salam perkenalan. Berkunjung dari blog Lulu caldina..

wah, generasi skrg mmg kaki KPop.. ehehe.. nasib baik la awek2 korea tu putih2 cute ya.. ehehe

afzalsukasuki said...

bukan lama..langsung tak pernah tgk n tak kenal.hahaha :D

LaLa said...

@Gen2Merah taw pon, minat kpo gak ek?
hahaha

LaLa said...

@afzalsukasuki sebab x minat, memg lah... :P

oneylofeunhyuk said...

woo_wk_suke_donghe_sye_suke_eunhyuk_kite_jdi_bestfren-nk_tk_sye_suke_eunhe_couple
eunhe:eunhyuk+donghe