Followers

comel giler anak Aaron Aziz



sape nak tgk anak Aaron Aziz?
Lala tgk dia post kat twitter, sgt la comel cam ayah dia...
baru je td dia post....
jom cuci mata tgk budak comel ni, sape cakap x comel tu maybe ada poblem ngan mata dia kot...

My Lovely Princess- Aaron Aziz
tu adalah caption yg Aaron letak dekat pic tu...
comel kan kan kan...
siap bertudung, bagus lah ajar anak pakai tudung dari kecik =D

p/s : last entry for tonight, see ya tomorrow peeps :D

7 comments:

Mira Adzlia said...

mmg sgt comey..suke..suke..suke ^_^

L said...

amboi. L pun comel jugak.. heheh
jom baca kejap=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/12/tuntutan-ifc.html

Pen Biru said...

bapak dia dah hensem, anak pun mcm bapak la

LaLa said...

@Mira Adzlia comel kan =D

LaLa said...

@L L comel gak tp budak lagi comel :P

LaLa said...

@Pen Biru tu la pasal, untung ada bapak ensem, ayah lala pon ensem, sebab tu Lala comel, kakakaka

Aliya ♥ said...

cuteny ^^