Followers

Segmen Bloglist X-Change and Review Ur Blog by Kiz

Assalamualaikum n selamat petang sume...
Lala join segmen lagi...
Lala x sempat nak buat entry sebenarnya...
tu yg join je apa yg ada...
hahahaha

siyes busy skrg...
Lala da nak masuk kolej 4/1 ni...
InsyaAllah Lala akan jenguk gak blog korang even bz :D
jom tgk segmen apa pulak kali ni :)


segmen kali ni dari Cik Kiz...
sebenar ada dua, Xchange ngan review, so Lala amik review je...

so lau korang nak join, just click the banner ok...

Syarat-syarat :

1. Buat satu entri kat blog korang pasal segmen ni
2. Follow Blog Kiz kalau rajin*da lama folo :P
 3. Letak Link Kiz Garden dalam Bloglist korang*da letak
4. Mesti ada Blog sendiri
5. Untuk join, sila sertakan NAMA beserta LINK blog korang kat bahagian comment
6. TARIKH TUTUP : 12 JAN 2012

utk segmen review ni,tuan punya segmen ni akan review blog based on
a. Blog Design ( design blog korang )
b. Blog Content
c. Cara penulisan

selamat menjoinkan diri ye :)

3 comments:

KizZ said...

Hi..Kiz kat sini...kiz da add ur link kat sidebar blog Kiz tau..TQ for joining...doa bagi terpilih cepat ya,,hihi

LaLa said...

ok Kiz :)
thanx ya...

Hanif said...

Jom join Hanif Blog Bloglist
Check it out u in my bloglist
Hanif blog bloglist