Followers

Segmen | Genk Cari Blogger




jom join segmen GENKCORNER bebeh =D
sape2 yg ase nak menambah kenalan tu, join la ye...

Tarikh tutup : 10/12/2011,Sabtu, jam 2 petang

p/s : Lala nak tlg buat senarai peserta leh ?
hehehe :P


16 comments:

ceriteraliyana said...

terbang2 sini dari segmen yang same ^^

hanna said...

dari segmen yang same..

salam perkenalan..!!!

http://cicaktersepit.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

Ahmad Hisyam said...

Datang dari segmen genk =)

Entri menarik di blog light|shadow
1. Disebalik Nazmi Faiz & Gol Terbaik Dunia
2. Dream Car | Koenigsegg Agera R
3. Kalau Bayi Boleh Bercakap
4. C.Ronaldo Paling Popular Di Facebook
5. Blog Mereka Super Ohsem! (Episod 2)

Marina said...

akak datang terjah dari segmen Genkcorner...baru je join segmen ni... :-)

http://marinafazli.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

Shuhada Shuki said...

selamat berkenalan :D dari segmen sama.follow u :)
http://shuhada90.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

Pink Lavender said...

salam..

follow sini dari segmen yg sama..

sudi2 la singgah semula...

Pink Lavender said...

salam..

follow sini dari segmen yg sama..

sudi2 la singgah semula...

! AYIES ZAIMA ! said...

terbang dari segmen yang sama

http://bintuzainal14.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

selamat berkenalan
jom singgah sana pulak :)

cik najiha said...

dari segmen yg same.

done follow u :)

singgah belog kita plak eh,
http://saiyapunyastory.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

Eza Boom Boom :) said...

Haii awak.. Datang nak ajak awak jelajah pergi blog-blog yang lain.. Eza dah jelajah sini…Awak tak nak jelajah blog kawan-kawan yang lain??? Kalau nak jelajah blog Eza, boleh pergi ke alamat ni..

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

fierul said...

singgah sini dari segmen yang sama .. jemput singgah blog sya ye :)

shiema sufian said...

Shiema singgah sini. Jom singgah dan follow belog Shiema (: jangan lupe tekan button follow ye (:
http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

Ally Lynn said...

daripada segmen yang sama :)
http://lynnamalina-overtherainbow.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

Aishah Abdullah said...

dari segmen yang sama..follow saya balik ye..tq

dyabunga said...

hye..
dari segmen yg sama..
follow u..
jgn lupa singgh di blog dya k..
http://yayabunga.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

NadyaBubble said...

Hai, dari segmen yang sama, salam perkenalan ;)