Followers

Shoutmix kena bayar, korang nak guna yg mana lak?

skrg ni sume tgh ckap sal shoutmix kena bayar thun depan kan...
bunyi tahun depan cam lambat je lagi an, padahal tggal beberapa heri je lagi :P

so, korang nak guna shoutmix lagi ke?
ke nak guna Cbox?
tadi ada org post 1 link, dia lebih kurang shoutmix la...
nama dia shoutcamp...

lau korang nak guna, ce klik link ni ------> Shoutcamp
Lala nak guna gak, tp bukan skrg...
tggu shoutmix da xde baru nak gune :P

Lala da daftar shoutcamp tu...
senang je, register cam biasa, pastu korang edit dkt layout ikut citarasa korang...
lau da guna bagi taw Lala erk :D

sume kena byar :C

17 comments:

nasha sanza said...

bagusnya info,tengah khusya mana nak guna..thank you..

cik pinaz said...

oke x ? ingat nk guna cbox je ..

X.m.i.n.t.o.o.X said...

hmm:(

LaLa said...

@nasha sanza Lala pon xtaw mana nak guna...

LaLa said...

@cik pinaz xtaw ok ke x...

LaLa said...

@X.m.i.n.t.o.o.X jgn la sedih :)

mazda2992 said...

hai...sy follow blog awk di sini je ya....bnyk duit lama..minta cikit ble

FarhanahAdzlan said...

hahaha..kaya boleh la pakai shoutmix tu..tp mcam xberbaloi pula~hehe~

LaLa said...

@FarhanahAdzlan kaya x kaya, baik pakai cbok or shoutcamp je kan...

Kancil 8349 said...

rugilah kalau macam tu

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

choki pom nak try lah :)

LaLa said...

@Kancil 8349 kan bnyk lg, bkn shoutmix je...

LaLa said...

@::ini belog saya . cinta hati saya:: choki nak try shoutcamp tu ke? t gtaw Lala eh :)

man said...

berbayar..bila mendapat sambutan...

muaz said...

saya guna cbox jer...:)follow me...:)

zahidahwahid said...

dah tukar...guna cbox sekarang ni...hehehe

nak dress percuma? jom komen http://www.zahidahwahid.com/2011/11/3332/

Miziey said...

Shoutcamp ek? hmmm.
Btw, guwa dtg balas kunjungan. :D