Followers

jgn marah Lala, oke :D

sorry lau entry ni ada wat korang rase menyampah or geram kat Lala...
first of all, Lala nak minta maaf oke, kot2 ada yg terasa :)

Lala memg suka BW, n Lala akan komen entry2 korang...
tp Lala akan komen entry yg menarik Lala utk komen je...

Lala x suke lau Lala singgah blog tu tp xde shoutbox or cbox or pape box je la...
yg penting ada box utk tggal jejak...
tlg la buat 1 cbox ok, hehehe

pastu time nak komen entry, ad pulak verification words pulak...
yg ni memg menyampah giler, sorry if u all terasa...
tp Lala tetap komen jugak...
kdg2 Lala kuar je trus...
dibuatnya tersalah buat word tu, kena buat sekali lagi, kan menyusahkan...

last but not least, letak la kotak follower yg da disediakan...
Lala x yakin ngn gadget follower yg comel yg diletak atas sekali tu...
macam x follow je lau tekan benda tu...

Lala ni macam blogger yg dah pro je kan bagi komen,hahaha
kan da ckp ni pendapat Lala jer...
terserah korang nak ckp apa, jgn sume unfollow Lala dah la eh :D

peace no war bebeh <3


17 comments:

Maryati said...

ha-a, akak pun lalui benda yang sama..tapi harap-harap blog akak yang tersangat simple tu mesra pengunjung.. (tengah belajar godek2 lagi nih...)

LaLa said...

@Maryati xpe kak, pelan2 kayuh, hehehe

CekbOlat-bOlat said...

same la lala oii.. msuk jer.. brsalji mcm krismes =="

LaLa said...

@CekbOlat-bOlat hehe, taw xpe...

Selendang Merah said...

sm sokong entri nie..sm pon macam tu gak..

LaLa said...

@Selendang Merah ada gak yg sokong :D

eiyzniey said...

Haha..
Nini mmg xske ltk shoutbox...
papepunn..nice entry..

Dda Ly said...

hehehe datang n komen je, jgn risauu..:)

meh ke rumah..:)
wedding tanpa pic pengantin...boleh?
keep in touch k..*wink*

Nur Aischa said...

betul kak lala, sama jugak la dgn aisyah. bila nak follow org balik kan, try tekan button follow yg kat atas tu tp tgk2 takda pun follownya. better letak kotak follower dkt sidebar kan ;)

Cik Nurul said...

betul2! setuju dengan Lala.. ^^

hamzah ian said...

saya sokong..

buat popout skali, hehe

^^eKaTiKaH^^ said...

hehe, betul-betul..kurang suka blog yg ade verification..payah..

KuuSyafiqah ngok ngek said...

fuhh, nasib semuanya ada..

hyz said...

perangai kita sama je lala oi.. haha

Ain Atika Zailani said...

heheh alorrr..kiteww xde shout box. hihiks.=p

^o^...Cek pipah L!fe Story said...

bagitahu awk dkat sini:]
saya tag awk join nie:http://cekpipahlifestory.blogspot.com/2011/12/contest-picture-by-intan-and-bunga.html join taw..

Aida Omar said...

ini kenyataan kan? hehe.. hope blog aida tak la macam nie. tu pun ingat nak bagi ringan lagi.. biar orang yang masuk tu tak tunggu lama2.