Followers

The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay

woot wooot, Lala join GA lagi...
kali ni dari Nisa Kay...
sape x kenal Nisa Kay an, tp sesapa yg x kenal tu sila la klik nama beliau yg kat atas tu ok :)

klik banner yg ohsem tu utk join...

SYARAT / PEMBERITAHUAN UMUM :

Terbuka kepada followers blog Saya Suka Menaip ini. Tidak kira lelaki atau perempuan.
Wajib mempunyai blog, bergelar blogger.
Tak perlu tag kawan-kawan untuk join, cukup sekadar promote aje.
Pemenang akan dipilih secara random.
WAJIB patuhi semua syarat.


Syarat2 nya pula adalah seperti berikut :

1. Buat entry bertajuk “The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay”
2. Letak banner giveaway dalam entry korang
3. Letak link sponsors dalam entry korang
4. WAJIB letak semua sponsors (blogshop) dalam blog list anda. Bagi sponsors yang hanya ada fan page di facebook, korang pergi like fan page dorang tau!
5. Promote entry penyertaan korang habis-habisan, sebab ada hadiah untuk top referral.
6. Tekan butang LIKE dan TWEET kat bahagian bawah entry Nisa Kay
7. Pastikan korang ikut syarat-syarat di atas.

kat bawah ni pulak link2 sponsor utk GA ni...


klik link kat bawah ni utk tgk senarai hadiah
Senarai Hadiah

tarikh tutup GA ni pd 31 Disember 2012 :)

jgn lepaskan peluang korang utk merebut hadiah yg ohsemm2 ni taw !

selamat menjoinkan diri bebeh =D

Wish me luck, hope i can win one of the awesome gift :))


2 comments:

Miraro said...

Salam. MIRARO pun join jugak. GUDLUCK DEAR!

Ajeyy Rawk said...

Assalamualaikum, saya datang ziarah dari senarai peserta GA Kak Nisa Kay .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

Ajeyy Rawk

Good luck yoww! :D