Followers

1st year Ohsemm Anniversary - Blog Remyhazza

first of all, Lala nak ucapkan selamat ulang tahun untuk blog bro Remyhazza...
segmen kali ni dianjurkan oleh beliau sempena ulang tahun yang pertama...
so, sesape nak join, sila klik banner tu oke :D

apa yang Lala suka kat blog bro ni, Lala suka entry yang ada makanan...
boleh meleleh air liur Lala ni tgk makanan tu...
satu lagi lagu kat blog bro, memang layan la...
one of my feveret song tu :D

hari tu da join sekali, tapi xde luck...
hope kali ni boleh la dapat hadiah misteri tu...
cepat lah join, x rugi pun kalau korang join :))

2 comments:

remyhazza said...

thanks lala....
kerana tak jemu2 join segmen abg remy...
harap2 kali nie tuah menyebelahi lala....InsyaAllah....amin

Kancil 8349 said...

tahniah....datang dari segmen yang sama...