Followers

Itu Semua Kenangan | Zaman Kolej

Assalamualaikum korang dan selamat petang :D
lately, Lala da semakin malas nak online...
nak bw apa lagi kan...

tp sekarang Lala boring sgt, so nak buat entry yg penuh dgn kebosanan :P

sape dah abis belajar, which means u all da keje skrg...
korang penah x teringat time korang study kat kolej or U dulu?
contohnya, korang tgh khusyuk musyuk keje ni, tetiba korang tersenyum sendiri sebab teringat something time study dulu2...


even Lala x abis lagi study, tp kenangan sem2 yg lepas banyak taw...

Lala suka time masuk computer lab sebab ada kerusi yg ada roda, so bleh gerak tanpa perlu bangun, giler pemalas kan...
pastu Lala suruh budak2 laki tolak Lala laju sebab lab tu luas... hahahah
ada sekali tuh, Lala x suruh pon dorg tolak tp tetiba je dorang tolak, laju plak tu...
memg Lala menjerit la kan sebab terkejut, sume gelak kat Lala...
nasib baik lecturer keluar time tu...

kejadian tu baru berlaku sem lepas, sumpah xleh nak lupakan...
time tu jugak la dorang cakap perangai Lala cam budak umo 2 tahun even da 20 tahun...

xtaw la nanti camne nak berpisah ngan adik2 Lala nanti...
heeee, dalam kelas Lala la paling tua sebab Lala da umo 21 tahun, yg lain baru umo 20 tahun...
lelaki pon ada gak umo 21 tahun, perangai dorang pon same je cam budak2...

sem 6 nati ktorang akan praktikal n ktorang plan nak praktikal sama2...
hahaha
cam boleh je kan :P
mesti sedih nak berpisah, masing2 dah punya haluan sendiri nanti :(
macam jenis perangai yg ada dalam kelas Lala sekarang...

kenangan sume tu kan:D

korang kreatif x?
sila tinggalkan OPINION korang tentang kolej dan universiti...
korang mungkin boleh dapat RM100 taw !


2 comments:

casablander said...

kenangan masa study memang best! bila dah kerja, mula lah gatal nak study balik..hihi~

Pen Biru said...

lala jom join contest akak