Followers

Papa Jadi Budak Sekolah | Zalif Sidek

kenal x sape yg comel kat atas tu?
alaaa, pelakon Papa I Love U tu...
nama dia Zalif Sidek...

best la dia dapat berlakon ngan Lisa Surihani kan...

ni first time la Lala tgk dia berlakon...
tadi Lala tgk Klik siri 2 kat Astro Ceria, nampak cam dia...
Lala pun google la, memg dia pun...

huhu, tetiba jadi budak sekolah plak...
nampak x kat hujung sebelah kiri tu...
dia la kan...
dalam cite Klik ni, perangai dia macam budak umo 10 tahun...
perangai suka makan memg x ubah2, dalam PILU pun suka makan gak, hehehe

tapi dia comel kan, hahahaha

5 comments:

Ungu Violet said...

comey je dia...hihi

Yumida said...

ske tengok gaun lisa surihani tu..so kalerful kan...

Cik tikah said...

memang comel! hahaha

Twilleries said...

berminat untuk tingkakat earning churp2 lam masa 6 hari? meh join segmen ni sayang, baca dulu entry tu. baru nilaikn. tak penat, sama2 untung.

Kalau awk bleh ajak orang lagi ramai, lagi bnyak earning. http://twilleries.blogspot.com/2012/01/segmen-anda-untung-saya-untung.html

Hanif said...

belum tgk lagi..nanti nak tgk..