Followers

Exclusive Giveaway by Niena Sofea

Assalamualaikum :)

Lala telah dijemput oleh Cik Niena Sofea utk join GA beliau...
da banyak kali dia ajak, tp Lala x sempat nak join...
so, untuk tidak menghampakan beliau, Lala join GA ni :D


GA ni untuk perempuan sahaja,ok...
yang lelaki, mungkin boleh cuba untuk next GA ok, hehehe...

hadiah2 untuk GA ni memg sgt banyak dan sangat best...
x rugi lah lau korang join...
jom tgk senarai sponsor :D

SENARAI SPONSOR :


banyak kan, kalau korang nak tgk hadiah, klik kat bawah ni :)
SENARAI HADIAH

Tarikh Tutup :
1st June 2012


Lala tag :

http://sweetlife-uchu.blogspot.com/
http://whinxe.blogspot.com/


finally, Lala berjaya siapkan entry utk GA yg gempak ni...
Lala da folo, like and add sume sponsor...
ada yg da lama Lala folo n like :D
Lala harap dapat la satu hadiah dari banyak2 tu :D


p/s : entry ni disiapkan 2 jam sebelum naik bas utk balik Kuantan :D


3 comments:

Hanif said...

banyak sponsor ta[i lelaki tak ler join..huhuhu

Niena Sofea said...

Terima kasih dear sudi join ..
Gud luck .. =)

Diera Tekikushika said...

hai, b/walking kat sini. gud luck ! jom singgah blog saya =)