Followers

Mandi Air Terjun Jom | Air Terjun Kota Tinggi

Assalamualaikum korang :)
finally, Lala ada gak masa nak update blog ni even semalam da update...

kali Lala nak upload gambar banyak2 time Lala pegi kota tinggi ari tu...
Lala melarikan diri dari Kuantan menuju ke Johor utk mendapatkan matahari...
Kuantan kan selalu hujan kan skrg, tp ari ni panas pulak...

jom layan gambar kat bawah ni :D

kami baru sampai 

penat giler naik tangga

kami da sampai puncak :) Fariz, Ardika, Yana, Lala

penakut air, nak mandi sgt...

bestnya mandi

poyo nak jadi model la konon :P

Lala n Yana

Ardika si penyebok, Lala baru nak posing sendiri

thanx to uncle, tp pic ni nampak jauh sebab uncle tu x zoom

Yana n Lala lagi :D

saje menggedik, tp muka ktorang x bersentuh taw

poyo lagi si Fariz n Ardika

love this pic but not the person in this pic

mahal kot nak masuk sana, kena bayo rm7.50 perperson =.=

credit to Fariz mom for delicious food :)
tp Lala x mandi sebab ktorg x plan pun nak pergi sana, so Lala x bawak baju...
so sad D:
rugi giler pegi sana tp x mandi, but what to do right...hummm

ktorang bermalam kat rumah Fariz, mak dia sgt friendly...'da la masak sedap, 
i adore her Asam Pedas, terbaik lah auntie :D

weee, jom klik JULIE'S :))
Share the Love with Julie's Love Letters!

5 comments:

CekbOlat-bOlat said...

boxer kuning ! erkk cekcii =="

wahh bestnyeeee..nk pergi gak lah..

LaLa said...

@CekbOlat-bOlat hahaha, cekcii ke? mesti da tergoda kan, heheheh

ehana said...

seksi abes pakwe2 nih..haha

LaLa said...

@ehana xpe, laki je...pompuan x :P

Nur Aischa said...

wahh bestnya! dah lama tak mandi sungai.. :(