Followers

Lala sempat tdur dgn dia b4 balik Kuantan :D

Lala da sampai Kuantan lah!
tp Lala nak balik Kelantan, boleh x?
dtg la ambik Lala bawak balik Kelantan ! ! !

lau rajin, klik la SINI...

ok, taw la xde sape nak bawak balik kan...
xpe lah, redha je la dok sini...

sebelum balik sini, Lala dapat tdur ngan dia...
bukan lelaki taw, jgn memandai nak pikir bukan2 lak...
anak buah Lala la...
Lala dpt tdor ngan dia sebab abg n k.ipar Lala dok hospital...
so, Lala la jaga dia...

tp skrg da rindu dia...
ase nak je bawak skali mai Kuantan ni...
keje giler namanya kan :P

tadi bas bertolak kul 11 lebih n Lala sampai Kuantan lam 6 lebih...
sumpah loya dok dalam bas tu...
Lala x suka bau aircond dalam bas tu...
so Lala paksa diri utk tdur...
sgt menyeksakan hidup =.=

ni la bas yg Lala naik...
sebenarnya Lala x suka naik bas...
skrg pening pon x ilang lagi...
nak wat camne kan, ni je transpot yg ada,,,

sampai je kuantan, Lala letak beg then trus pegi ECM...
sape org kuantan tu, taw la apa ECM tu...
pegi melantak, sebenarnya nak gi tgk Papa I Love U...
tp start lambat, so terpaksa la change my plan, seediiihhh...


pastu cari tempat nak melantak...
u know what, i'm alone...
Lala rase sume pandang Lala sebab jalan sesorang, padahal x pon, perasan lebey memg camni :P

nak gi KFC, ramai sgt org, segan lak nak makan sesorang kat situ...
sume berteman :(

pastu pusing sebelah sana nak pegi makan Laksa Shack, nk mkan rendang kat situ...
best taw, try la lau x caye :D
tp x jadi gak sebab ada family yg tgh riang gembira kat situ sedang menjamu selera...
i jeles u, then i blah je :(
roti arab rendang tok
mencari lagi lokasi utk mengisi perut ni...
pastu lalu depan pizza hut, Johnny's nad Sushi King...
sume penuh ngan org...
last2 jumpa kedai Papa Chop Mama Grill...
and this is what I have eat :)

taw nape Lala pilih kedai tu?
sebab xde org, hahaha
not bad la makanan dia...
tp an, lepas je Lala masuk, ada la  yg menggedik nak masuk...
trus x lalu nak makan, tp licin gak pinggan tu :P

b4 balik rumah sedara sempat lagi pegi Big Apple, rembat la 3 biji...
xleh bnyk2, ongkos nya udah kureng :P
lg pon Lala je nak makan :)

sory lah, entry membosankan...
xde idea dik oi....
sume gambar tu dari google je, xde mase nak snap the real one :P
pemalas gilak ini budak...

k la, pale pon da mintak kena hantuk ni...
adik2, sila tdow, esok sekolah...
akak pulak kena balik kolej, demmm....

 Assalamualaikum :)

8 comments:

suzie rahman said...

wah lpr jd nya

BukanSekadarNama said...

sedap tgok pic2 ni...lapar ditengah malam..
lal blnja akak.. =)

*terign nak tgok cite tu gak

saya KILA said...

nak big apple satu . ^^

Cik tikah said...

makanan semua sedap!

LaLa said...

@suzie rahman memg saje post suh korang lapa :)

LaLa said...

@BukanSekadarNama jom kak tgk sesama :)

LaLa said...

@saya KILA ambik je Kila, free je :P

LaLa said...

@Cik tikah mana ada yg x sedap kan, hahaha