Followers

Teka Teki Gambar | Makanan

Ini adalah Sticky Post

Assalamualaikum semua...
Lala nak buat teka teki ni...
jom la join...

ni first time Lala buat teka teki....
ingt nak buat GA or segmen, tapi x reti lah...
so Lala buat teka teki...



korang dapat teka x?
sape2 dapat teka, Lala bagi topup RM5....
lau lebih 30 org join, Lala akan pilih 3 orang pemenang...

sape yang dapat jawab dengan tepat dan terpantas, dia adalah pemenang...

Syarat-syarat :

= Sila Like page Lala kat SINI kerana pemenang akan diumumkan kat page itu
= tidak perlu buat entry, just komen di entry ini sahaja
*kalau nak buat pun x kisah
= Suka hati korang nak follow ke x blog ni


itu je syaratnya, senangkan :D
tarikh tutup : 14 Jan 2012, 10.00 pm

Lala akan bagi pilihan jawapan, baik kan Lala :P

-Kurma
- Coklat
- Seaweed
- Gula Melaka
- Biji Sawi
- Biji Selasih
- Kacang Goreng
- Kerdas
- Badam
- NIPS warna Coklat
- Coklat Cair
- Jering
- Buah Tin

cepat jawab sekarang, lau menang leh dapat topup free RM5...
memg lah x banyak kan, tp leh gak jimat kan...
hehehehe

sila lah tinggal kan jawapan  anda di entry ni oke...
kalau komen bukan jawapan, Lala takkan publish oke :)
sape2 xtaw nama jenis makanan tu boleh la google ye :D

sila klik SINI gak :)
dan jugak SINI....

p/s : sorry, xde banner. lain kali Lala buat banner comel2 oke :D


20 comments:

Cik Adieb said...

Erm,Cik Adieb teka...cam seaweed...hehe

Balat said...

coklat

miss_rainbow said...

kurma kowt! :P

http://hanyasekadarpelangi.blogspot.com/

Joel Leslie said...

jering. hehehe :) main teka jeee

YANA PINKY said...

BADAM kowt

Miss Purple Ungu said...

miss purple teka badam :)

Original CikTeddy said...

gula melaka..hoyeah!hehe

Are-ya Mc-ya said...

ermmmm...biji sawi asenye .. huhu

Boyz_ed said...

Buah Tin . =)

CekbOlat-bOlat said...

gula melaka? heheh okbai.. =D

Eza Boom Boom :) said...

Eza pilih jering :P

Eira Adiera said...

rasa2 nya coklat cair:D

confdeb said...

Seaweed kot..

macammacamcite.blogspot.com

Cik Syue said...

coklat kot. hehe

Onitsuka_hana said...

kacang goreng :)

Firdaus® said...

harap2 betui la jawapan dalam hati ni..huu

Leeza Zailan said...

Saya rasa macam gula melaka je .. hehe .. Harap lah betol .. http://leeza-awak.blogspot.com/

Kero Asyraf said...

badam !

e-lyana said...

lyana pilih gula melaka :D

Ahmad Ali (bukan nama sebenar) said...

jom singgah ngeh2