Followers

Jom menjadi Sihat

pergggh, even 1 kelas je hari ni, tp penatnya macam kelas penuh je...
kelas abis kul 1.30 tp sampai blik kul 3, acanne tu?

sebab tu kena banyak bersenam supaya kita x letih...
bukan maksud x letih langsung, tapi at least letih pun xde la letih bagai nak mati...
jom sume aerobik :D
tetiba lak nak aerobik, hehehe
sebenarnya Lala masuk kelab kesihatan dan kecergasan...
dan ktorang da dapat satu tugasan...

tugasan tu adalah mereka senaman aerobik sendiri...
can u imagine that?
da lama kot Lala x pegi aerobik, adoiii masak la camni...
dah la x bleh ikut cara2 kat utube...

waaa, tolong Lala,....
Lala x reti nak reka2 ni, lau ikut org reti lah...
adoiiyaiiii....

mggu depan, Lala kena pergi kursus utk kelab ni...
4 hari, memg lama giler...
tp cam best je sebab da lama x pergi kem or kursus ni...
x payah pegi kelas, weeehoooo !
ok, sgt lah buruk perangai...

so, x dapat lah Lala online selama 4 hari...
xkn nak bawak lappy gedabak ni ke hulu ke hilir...
memg x la kan...
nak online gune fon, fon cikai je, kamera pon xde, hahahaha


nanti Lala ajar korang senam aerobik eh, hahaha
kan Lala da pegi kursus,hehehe
cam bleh pandai terus even gi kursus tu...

12 comments:

sharul izam said...

jom bersenam...:)

CekbOlat-bOlat said...

haha.. xpe lala.. sihatkan badan! eh mcm nk erobik jgk la.. pasni nak dftar.. jeng3.. i follow ur step sis..

Hanif said...

tetiba teringat zaman perut kempis..huuhuhu
sok aku nak diet!!!

nasha sanza said...

bestnya! good luck yek! saya pun nak pergi suka1 tapi sekrang ni demam..=(

Aida Omar said...

ha kena reka sendiri senamrobik nya? waduh.. sungguh daku pun tak reti.. haha.. ciplak sikit2 boleh kot. good luck dear. :)

محمد شهريل القنيطري said...

bgoz-bgoz...blh menyegarkn otak dan badan lebih cergas

Ungu Violet said...

bez tau klau join senam robik nih..enjoy jek...hihi

LaLa mhdnor said...

@sharul izam jom jom :D

LaLa mhdnor said...

@CekbOlat-bOlat tggu Lala pandai wat step aerobik sendiri dulu eh, hahaha

LaLa mhdnor said...

@Hanif skrg dah moncet ke? hehe

LaLa mhdnor said...

@nasha sanza ala ciannya, tggu sihat dulu eh :D

LaLa mhdnor said...

@Aida Omar mekasih yayang :D