Followers

Dulu dia sayang kau, kau lepaskan dia ! Sekarang padan muka !


dia sangat sayang aku...
tapi aku, tiada perasaan sayang pada dia...
aku cuba menyayangi dia, tapi x dapat...

bila dia tanya, aku cakap aku sayang dia utk tidak melukakan hati dia...
hipokrit kah aku?
bila dia tanya aku banyak mana aku rindu dia, aku jawab aku rindu banyak2...
jahat kah aku?

dia selalu call malam2, tapi aku selalu marah dia bila dia call...
tapi dia diam je, dia still call aku...
apa aku dah buat sebenarnya?

aku cuba berkata tidak, tapi aku x sanggup tgk dia bersedih...
dia telah banyak terluka kerana ex dia...
disebabkan itu, aku x sanggup utk melukakan hati dia lagi...

dia sgt suka mesej, tp aku jarang bersama dengan fon aku...
aku x suka mesej, tp aku buat2 suka...
dia selalu cakap aku x sayang dia, kalau la aku boleh iyakan aje kan senang...

tp hubungan ini bertahan utk 2 tahun...
aku telah lepaskan dia, aku suruh dia mencari org yg lebih baik dari aku...
dia pasrah, dia lepaskan aku even aku tahu berat utk dia berbuat demikian...
dari mesej yg aku terima, dia seperti tidak merelakan...

selepas seminggu, dia mesej aku...
tapi no dia telah aku padam, tapi aku still kenal cara dia menaip mesej...
aku sgt tahu itu adalah dia...
tapi aku buat2 x tahu supaya dia x berharap...
kejam kah aku?

sekarang, aku rindukan dia...
sumpah rindukan dia sgt2...
bodohkan aku lepaskan org yg sayang aku camtu je...
padan lah dgn muka aku ni...

aku xtaw nak cari dia kat mana, aku x pernah pergi rumah dia...
sebab aku memg x akan pergi mana2 rumah lelaki selagi aku belum bersedia...
even aku tahu kampung dia kat mana, tapi mustahil utk mencari dia...

apa yg aku harap kan, dia mesej aku lagi...
mungkin korang cakap aku bodoh kan, hummmm
aku terima apa je sebab aku taw aku yg salah...



sedih la, happy kan Lala balik :)
sila klik SINI...

3 comments:

siti hidayah said...

Kuatkan semangat. insyaAllah jodoh tak ke mana. mungkin dia muncul balik nanti ;)

Hanif Idrus said...

Love is Blind....

BukanSekadarNama said...

cian nya kat lala...
la tahzan..
kalau jodoh tetap akan kembali..
doan bnyk2 ok !